Καλώς ήρθατε στην Thassos Energy
logo
Τοποθεσία Παύλου Μελά 17, 64004, Θάσος

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι η Elpedison;

Ο Όμιλος ELPEDISON είναι αποτέλεσμα της σύμπραξης δύο ομίλων στον τομέα της ενέργειας, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και EDISON. H ELPEDISON διαθέτει δύο σύγχρονες μονάδες ηλεκτροπαραγωγής, με έδρα τη Θεσσαλονίκη (400 MW) και τη Θίσβη (420 MW) και αποτελεί τον πρώτο ανεξάρτητο παραγωγό ενέργειας στην Ελλάδα.
Παράλληλα, η ELPEDISON αποτελεί τον πιο αξιόπιστο εναλλακτικό προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος στην ελληνική αγορά και προσφέρει στους πελάτες της σημαντικές εκπτώσεις στο λογαριασμό της ηλεκτρικής ενέργειας.
H Elpedison σας προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις, παρέχοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, προσανατολισμένες στην κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών και απαιτήσεων του κάθε πελάτη της.
Η Elpedison παρέχει ρεύμα σε όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα, στην περιοχή της Κρήτης και στα διασυνδεδεμένα νησιά. Συγκεκριμένα: Ηπειρωτική Ελλάδα, Εύβοια, Ιόνια νησιά (Κέρκυρα, Παξοί, Αντίπαξοι, Λευκάδα, Μεγανήσι, Κάλαμος, Κάστος, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος), Αργοσαρωνικός (Αίγινα, Αγκίστρι, Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες, Κύθηρα, Σαλαμίνα, Ελαφόνησος), Σποράδες (Αμουλιανή, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος), Θάσος, Σαμοθράκη, Κέα (Τζια), Άνδρος, Τήνος , Πάρος, Νάξος, Σύρος, Μύκονος
Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει διακοπή ρεύματος καθώς η διαδικασία είναι καθαρά λογιστική ώστε να εξοικονομήσετε χρήματα
Η διαδικασία παραμένει ως έχει με τον προηγούμενο προμηθευτή, κάθε μήνα λαμβάνετε τον λογαριασμό έναντι και κάθε 4 μήνες γίνεται η καταγραφή του μετρητή σας σε συνεργασία του ΑΔΜΗΕ με το ΔΕΔΔΗΕ. Έπειτα οι μετρήσεις μεταβιβάζονται στην Elpedison.
1) Η ELPEDISON διαθέτει δικές της μονάδες παραγωγής ρεύματος στη Θεσσαλονίκη και τη Θίσβη ενώ μέτοχοι είναι 2 απόλυτα φερέγγυοι όμιλοι.
2) Χαμηλή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ίσως την χαμηλότερη στην Ελληνική αγορά.
3) Άμεση και φιλική εξυπηρέτηση από την Thassos Energy χωρίς να σπαταλήσετε ιδιαίτερο χρόνο.
>

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ
THASSOS ENERGY

24 Ώρες Νυχτερινό, όλο το 24ωρο!

Για να απολαμβάνεις τη χαμηλότερη τιμή της αγοράς όλο το 24ωρο!

Χαμηλότερη και από τη νυχτερινή!